- 200 γρ. λάδι
- 6 πιπεριές (2 κόκκινες, 2 πορτοκαλί, 2 κίτρινες) ψιλοκομμένες
- 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 4 ντομάτες κομμένες σε μικρά κυβάκια
- 300 γρ. φέτα σκληρή
- 100 γρ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη
- 8 αυγά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
- Σε φαρδιά κατσαρόλα βάζετε το λάδι και τηγανίζετε τις πιπεριές και τα κρεμμύδια για 4 – 5 λεπτά, να μαλακώσουν χωρίς να πάρουν «χρώμα».
- Προσθέτετε τις ντομάτες και σιγοβράζετε για 3 – 4 λεπτά, να φύγουν τα πολλά υγρά.
- Προσθέτετε τη φέτα και ανακατεύετε, να ενωθούν όλα τα υλικά.
- Σε καθαρό μεγάλο μπολ χτυπάτε με σύρμα τα αυγά με την κεφαλογραβιέρα και ρίχνετε το μίγμα στην κατσαρόλα.
- Αφήνετε για 3 – 4 λεπτά, να σιγοψηθεί και να αρχίσει να πήζει. Γυρίζετε και ανακατεύετε ελαφρά, να πήξει η στραπατσάδα.
- Σερβίρετε με φρέσκια σαλάτα και ζεστό φρέσκο ψωμί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου