Κυριακή 28 Ιουνίου 2009

Αυγά βραστά με Ζαμπόν

  • 2 αυγά βραστά
  • 2 φέτες ζαμπόν εξαιρετικής ποιότητας
  • λίγο τυρί τύπου μασκαρπόνε
  • αλάτι, ταμπάσκο
  • λίγο άνηθο

  1. Κόβουμε τα αυγά στη μέση και ρίχνουμε τους κρόκους στο μιξεράκι, προσθέτουμε λίγο από το ζαμπόν και ανακατεύουμε με δύναμη, προσθέτουμε λίγο τυρί ώστε να πάρουμε ένα μείγμα αρκετά πηκτό που το χωρίζουμε με το πιρούνι. Αλάτι, ελάχιστο ταμπάσκο.
  2. Γεμίζουμε τα ασπράδια των αυγών με το μείγμα και γαρνίρουμε το πιάτο με το υπόλοιπο μείγμα, ψιλοκομμένο ζαμπόν και ψιλοκομμένο άνηθο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου