skip to main |
skip to sidebar
ΓΑΥΡΟΣ ΛΕΜΟΝΑΤΟΣ
ΥΛΙΚΑ
- 2 κιλά Γάβρος
- 4-5 Λεμόνια
- 4 σκελίδες σκόρδο
- 1 μικρό ξερό Κρεμμύδι
- Αλάτι
- Πιπέρι άσπρο
- 1 φλ. τσαγιού Λάδι
- 8 κλωνιά Μαϊντανό
- 1 κ. κ. ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε τα ψάρια, τα πλένουμε και τα αφήνουμε να στραγγίσουν.
- Τα αδειάζουμε σε ταψί και τα αλατοπιπερώνουμε.
- Προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού, το σκόρδο και το κρεμμύδι ξυσμένο, τη ρίγανη, το λάδι και τον μαϊντανό ψιλοκομμένο.
- Ρίχνουμε ελάχιστο νερό και ψήνουμε σε φούρνο στους 180 βαθμούς για 1 ώρα ή μέχρι να εξατμισθούν τα υγρά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου