Σάββατο 27 Ιουνίου 2009

ΓΑΥΡΟΣ ΛΕΜΟΝΑΤΟΣ

ΥΛΙΚΑ
  • 2 κιλά Γάβρος
  • 4-5 Λεμόνια
  • 4 σκελίδες σκόρδο
  • 1 μικρό ξερό Κρεμμύδι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι άσπρο
  • 1 φλ. τσαγιού Λάδι
  • 8 κλωνιά Μαϊντανό
  • 1 κ. κ. ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Καθαρίζουμε τα ψάρια, τα πλένουμε και τα αφήνουμε να στραγγίσουν.
  2. Τα αδειάζουμε σε ταψί και τα αλατοπιπερώνουμε.
  3. Προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού, το σκόρδο και το κρεμμύδι ξυσμένο, τη ρίγανη, το λάδι και τον μαϊντανό ψιλοκομμένο.
  4. Ρίχνουμε ελάχιστο νερό και ψήνουμε σε φούρνο στους 180 βαθμούς για 1 ώρα ή μέχρι να εξατμισθούν τα υγρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου