Κυριακή 28 Ιουνίου 2009

Αυγά βραστά με Τόνο και βασιλικό

  • 2 αυγά βραστά πολύ σφικτά
  • λίγο τόνο στο λάδι (ίση ποσότητα με τους κρόκους των αυγών)
  • λίγο χυμό λεμόνι
  • αλάτι, πιπέρι, λίγα φυλλαράκια βασιλικό

  1. Κόβουμε στη μέση τα αυγά και κρατάμε τα ασπράδια.
  2. Σε ένα μπολ ρίχνουμε τους κρόκους και ανακατεύουμε όλα τα υλικά και γεμίζουμε τα ασπράδια των αυγών.
  3. Με το υπόλοιπο μείγμα γαρνίρουμε το πιάτο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου