Σάββατο 27 Ιουνίου 2009

Μακαρόνια με άσπρη σάλτσα, μανιτάρια και κασέρι

Υλικά

  • 1 πακέτο μακαρόνια
  • 1 κουτί μανιτάρια
  • 2 κουταλιές βούτυρο
  • 1 κουτί κρέμα γάλακτος
  • Λίγο κασέρι κομμένο σε κύβους
  • Κασέρι τριμμένο
  • Λίγο βασιλικό
  • Αλάτι

Ετοιμασία

  1. Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι το βούτυρο και τσιγαρίζουμε τα μανιτάρια (αφού πρώτα τα έχουμε πλύνει).
  2. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και το αλάτι και τα αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά να σιγοβράσουν για 10 λεπτά.
  3. Προσθέτουμε στην σάλτσα μας τον βασιλικό και το κασέρι σε κύβους (λίγο πριν την κατεβάσουμε από την φωτιά) και ανακατεύουμε συνεχώς.
  4. Βράζουμε τα μακαρόνια, τα σερβίρουμε, ρίχνουμε από πάνω τριμμένο κασέρι και περιχύνουμε με την σάλτσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου