Κυριακή, 28 Ιουνίου 2009

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΚΟΝ

Τι θα χρειαστείτε (Για 6 άτομα)

  • κομμένο σε μερίδες, 1 ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
  • 5 - 6 ψιλοκομμένα ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΦΡΕΣΚΑ
  • 1 1/2 κιλό κομμένες σε φέτες ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ
  • 200 γρ. κομμένο ΜΠΕΪΚΟΝ
  • 200 γρ. ΒΙΤΑΜ
  • ΑΛΑΤΙ & ΠΙΠΕΡΙ
  • 1 PUMMARO ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ

Εκτέλεση:
1. Σοτάρετε το κοτόπουλο και τα κρεμμυδάκια σε κατσαρόλα με το ΒΙΤΑΜ. Χαμηλώνετε τη φωτιά, σκεπάζετε την κατσαρόλα και σιγοβράζετε το φαγητό 20’ περίπου.
2. Προσθέτετε τις μελιτζάνες, τον άνηθο και τις αφήνετε να πάρουν μαζί με το κοτόπουλο μία με δύο βράσεις. Ρίχνετε το PUMMARO, το μπέικον, ½ ποτήρι νερό, αλάτι, πιπέρι και αφήνετε το φαγητό στη φωτιά 10’ ακόμη. Σερβίρετε αμέσως.

Κατηγορία
ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ

Βαθμός δυσκολίας (από 1 - 5)
1 - Πολύ εύκολη

Χρόνος παρασκευής
30 λεπτά

Χρόνος μαγειρέματος
50 λεπτά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου