Σάββατο 27 Ιουνίου 2009

Μακαρόνια με κιμά

Υλικά

  • 1 κρεμμύδι
  • 1/4 κιμά
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • Πολτό ντομάτας
  • Μαϊντανό
  • 1 κόκκινη πιπεριά
  • 1 πράσινη πιπεριά
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 1 κουταλάκι κανέλα
  • Μπαχάρι
  • 1 φλιτζανάκι κόκκινο κρασί
  • 1 πακέτο μακαρόνια

Ετοιμασία

  1. Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό και τα στραγγίζουμε.
  2. Σοτάρουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τις πιπεριές.
  3. Ρίχνουμε ένα φλιτζανάκι νερό, σιγοβράζουμε μέχρι να φύγουν τα υγρά, προσθέτουμε τον κιμά, συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 5 λεπτά σβήνουμε με το κρασί.
  4. Προσθέτουμε τον πολτό ντομάτας, τα καρυκεύματα και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει για 1/2 ώρα περίπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου