skip to main |
skip to sidebar
Μακαρόνια με κιμά
Υλικά
- 1 κρεμμύδι
- 1/4 κιμά
- 2 σκελίδες σκόρδο
- Πολτό ντομάτας
- Μαϊντανό
- 1 κόκκινη πιπεριά
- 1 πράσινη πιπεριά
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 1 κουταλάκι κανέλα
- Μπαχάρι
- 1 φλιτζανάκι κόκκινο κρασί
- 1 πακέτο μακαρόνια
Ετοιμασία
- Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό και τα στραγγίζουμε.
- Σοτάρουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τις πιπεριές.
- Ρίχνουμε ένα φλιτζανάκι νερό, σιγοβράζουμε μέχρι να φύγουν τα υγρά, προσθέτουμε τον κιμά, συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 5 λεπτά σβήνουμε με το κρασί.
- Προσθέτουμε τον πολτό ντομάτας, τα καρυκεύματα και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει για 1/2 ώρα περίπου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου