12 – 14 μερίδες
Προετοιμασία 2 ώρες
Υλικά :
·
·
·
·
·
·
·
· 8 ντομάτες σφιχτές,
· 1 μεγάλο κεφάλι μαρούλι – σαλάτα,
· 1 κουνουπίδι,
· Αλάτι
· Πιπέρι
Ντρέσινγκ Σαντιγύ:
·
· 3 κουτ. σούπας γιαούρτι στραγγιστό
· 1/2 φλυτζάνι κρέμα γάλακτος
Ντρέσινγκ Σορόν:
·
· 2 κουτ. σούπας τομοτοπολτός
Ντρέσινγκ Βαλουάζ:
·
· 1 κουτ. σούπας τοματοπολτός
· 1/4 κουτ. γλυκού πιπέρι καγιέν
· σταγόνες Ταμπάσκο
· 1 κουτ. γλυκού ξύδι με δρακόντιο (εστραγκόν)
· 2 κουτ. σούπας ψιλοκομμένος μαϊντανός.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
1. Αλατοπιπερώστε το κοτόπουλο και το χοιρινό φιλέτο, ροδίστε τα για λίγο σε καυτό βούτυρο και ψήστε τα σε χαμηλή φωτιά για 15' -20'.
2. Βράστε το κουνουπίδι για 15' σε αλατόνερο και αφήστε το να κρυώσει. Τηγανιστέ το μπέικον να γίνει τραγανιστό.
3. Πλύνετε και κόψτε σε φέτες ή κομμάτια τα λαχανικά, όπως και το κουνουπίδι.
4. Κόψτε σε κομματάκια το κοτόπουλο, το χοιρινό φιλέτο και τα λουκάνικα.
5. Αναμίξτε σε σαλατιέρα όλα τα υλικά της σαλάτας.
6. Αναμίξτε τα υλικά για τα ντρέσινγκ. βάλτε τα σε 3 κούπες και σερβίρετε χωριστά, μαζί με ολόφρεσκο ψωμί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου