- 1 κιλό χταπόδι
- 1 φλιτζάνι τσ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
- 1/2 φλιτζάνι τσ. ξύδι
- 1 κουταλάκι ρίγανη ή θυμάρι.
- Πλένετε και καθαρίζετε το χταπόδι. Το βάζετε να βράσει σε άφθονο νερό για τουλάχιστον μια ώρα και 20 λεπτά σε μέτρια θερμοκρασία.
- Όταν το χταπόδι ψηθεί πολύ καλά, το τραβάτε με μια πηρούνα και το κόβετε σε μικρά κομμάτια.
- Το σερβίρετε περιχυμένο με άφθονο ελαιόλαδο, ξύδι και πασπαλισμένο με την ρίγανη ή το θυμάρι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου