- 1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
- 1/2 κιλό κιμά χοιρινό
- 1/2 κούπας κρεμμύδι τριμμένο
- 1/2 κούπα παρμεζάνα
- 2 αυγά
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο
- 18 ροδέλες ντομάτας μικρού μεγέθους
- Αλάτι
- Πιπέρι
Ετοιμασία
- Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί (εκτός από την ντομάτα) και πλάθουμε 18 στρογγυλά μπιφτεκάκια.
- Βάζουμε σε κάθε μπιφτέκι μία ροδέλα ντομάτας και την στερεώνουμε με μία ξύλινη οδοντογλυφίδα.
- Ψήνουμε στα κάρβουνα ή στο γκρίλ και συνοδεύουμε με μία σαλάτα!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου