Κυριακή 28 Ιουνίου 2009

Μπιφτέκια παρμεζάνα

Υλικά
  • 1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
  • 1/2 κιλό κιμά χοιρινό
  • 1/2 κούπας κρεμμύδι τριμμένο
  • 1/2 κούπα παρμεζάνα
  • 2 αυγά
  • 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο
  • 18 ροδέλες ντομάτας μικρού μεγέθους
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Ετοιμασία
  1. Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί (εκτός από την ντομάτα) και πλάθουμε 18 στρογγυλά μπιφτεκάκια.
  2. Βάζουμε σε κάθε μπιφτέκι μία ροδέλα ντομάτας και την στερεώνουμε με μία ξύλινη οδοντογλυφίδα.
  3. Ψήνουμε στα κάρβουνα ή στο γκρίλ και συνοδεύουμε με μία σαλάτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου