- ΑΛΑΤΙ
- 4 φέτες καπνιστό χοιρομέρι ή ΖΑΜΠΟΝ
- 2 στήθη ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
- 1 φλιτζανάκι ΟΥΙΣΚΙ ή ΜΠΡΑΝΤΥ
- 3 κουταλιές ΝΕΑ ΦΥΤΙΝΗ
- ΠΙΠΕΡΙ
- 4 φέτες (κίτρινο,που λιώνει) ΤΥΡΙ
- 1 μεγάλο κομμένο σε ροδέλες ΚΡΕΜΜΥΔΙ
- 2 ψιλοκομμένες (1 ΠΡΑΣΙΝΗ & 1 ΚΟΚΚΙΝΗ) ΠΙΠΕΡΙΕΣ
- 1 κουταλιά ΣΤΙΓΜΙΑΙΟΣ ΖΩΜΟΣ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ KNORR
Εκτέλεση:
- Αφαιρείτε τα κόκαλα από τα στήθη και τα κόβετε στα δύο. Αλατοπιπερώνετε.
- Κάνετε μία τομή στο πλάι και στο άνοιγμα που σχηματίζεται, βάζετε από 1 φέτα τυρί και καπνιστό χοιρομέρι ή ζαμπόν.
- Σοτάρετε σε μεγάλο βαθύ τηγάνι τα κομμάτια του κοτόπουλου, σε μέτρια φωτιά.
- Τα σβήνετε με το ουίσκι ή το μπράντι και όταν εξατμισθεί, τα βάζετε σε πιατέλα και τα διατηρείτε ζεστά.
- Ρίχνετε στο τηγάνι το κρεμμύδι και τις πιπεριές, πιπέρι και το στιγμιαίο ζωμό και τα σοτάρετε σε μέτρια φωτιά, ώσπου να μαλακώσουν τα λαχανικά.
- Βάζετε πάλι τα κομμάτια του κοτόπουλου στο τηγάνι και τα αφήνετε να ζεσταθούν και να λιώσει το τυρί με το οποίο τα έχετε γεμίσει.
- Σερβίρετε αμέσως.
Κατηγορία
ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ
Βαθμός δυσκολίας (από 1 - 5)
3 - Μέτρια
Χρόνος παρασκευής
30 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος
30 λεπτά
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου