Κυριακή 28 Ιουνίου 2009

Στραπατσάδα Κεφαλλονίτικη

Υλικά:

  • 1 μικρό κρεμμύδι
  • 1/3 ποτηριού του νερού ελαιόλαδο
  • 100 γρ.φέτα
  • 3 ώριμες ντομάτες (450 γρ.)
  • 5 αβγά
  • αλάτι
  • πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ :

  1. Τσιγαρίζουμε καλά στο λάδι το κρεμμύδι, που το έχουμε ψι­λοκόψει. Ρίχνουμε τις ντομάτες, και αυτές ψιλοκομμένες, και τις τηγανίζουμε για 5 λεπτά.
  2. Χτυπάμε τα αβγά με αλάτι και πιπέρι.
  3. Κόβουμε τη φέτα κομματάκια.
  4. Ρίχνουμε στο τηγάνι τα αβγά και τη φέτα. Γυρίζουμε με μια ξύλινη κουτάλα να τηγανιστούν από όλες τις πλευρές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου