ΥΛΙΚΑ (για 6 άτομα)
- 1 1/2 κιλό γαύρος ή σαρδέλες
- 1 φλιτζάνι τσ. ελαιόλαδο
- 5 - 6 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
- 1 - 2 λεμόνια
- ρίγανη
- αλάτι
- πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζετε και πλένετε τα ψάρια από λέπια και εντόσθια , (τους κόβετε τα κεφάλια).
- Τα βάζετε σε ρηχό ταψί, τους ρίχνετε το ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι, τη ρίγανη, το σκόρδο το λεμόνι και ελάχιστο νερό.
- Ψήνετε σε μέτριο φούρνο για 45 λεπτά. Σερβίρετε το φαγητό ζεστό ή κρύο σε θερμοκρασία δωματίου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου